• 11 AUG. 14
  • 0
  Rujul si dintii !!!

  Rujul si dintii !!!

  Astazi, doamnelor si domnisoarelor  m-am decis sa vorbim despre efectul pe care il produce nuanta de ruj pe care alegem sa o folosim asupra aspectului dintilor. Cu siguranta ca ne dorim ca dintii nostri sa arate mai albi, mai stralucitori…iar aceasta imagine o putem obtine relativ simplu daca stim ce nuanta de ruj sa alegem si ce nuanta de ruj sa evitam !

  Vom vorbi astfel despre cele patru categorii de culori: rosu, roz, portocaliu si maro.Sa incepem cu :

  Rosu 

  Rosu este o culoare senzuala, o culoare foarte puternica, ce reuseste sa capteze imediat atentia. Aceasta culoare este simbolul pasiunii, al entuziasmului si al actiunii. Putini sunt barbatii care nu isi doresc sa sarute astfel de buze. Probabil nu alegeti sa folositi aceasta nuanta de ruj rosu intens in fiecare zi, probabil o  folositi cu ocazia unor evenimente speciale cum ar fi o intalnire romantica, o nunta, un botez etc insa atunci cand o veti purta veti arata si va veti simti cu siguranta mai atragatoare iar efectul pe care il va avea asupra dintilor va fi garantat! Acestia  vor parea mult mai albi in contrast cu rosul intens al buzelor.

  Roz

  Roz este o culoare calda, placuta si feminina. Majoritatea dintre noi cand eram mici adoram culoarea roz. Eu chiar si acum o ador si o folosesc in vestimentatie. Dintre multiplele nuante de roz, cea care va face ca dintii sa para mai albi este rozul intens !

  Portocaliu

  Portocaliu sau corai este o culoare mai speciala in ceea ce priveste machiajul buzelor, culoare  pe care nu am remarcat-o prea des, probabil si datorita faptului ca e mai pretentioasa  dar si datorita efectului clar de a conferi  dintilor un aspect mai galbui.

  Maro

  Aceasta culoare ma duce cu gandul la toamna care tocmai a sosit. De ce am folosi nuanta maro de ruj? Deoarece ne da o nota de eleganta si un aspect delicat – iar aici nu ma refer la acea nuanta de maro foarte inchis. Mare grija insa deoarece si aceasta face parte din categoria nuantelor de ruj care confera aspectul de dinti mai galbeni chiar daca acestia nu sunt in realitate astfel.

  Alegerea va apartine doamnelor si domnisoarelor !

  Iar…la dentist,  aveti intotdeauna grija  ca inainte de a va aseza in fotoliul dentar sa va faceti o demachiere sumara a buzelor stergandu-le cu un servetel. Aceasta previne lasarea amprentelor de ruj pe instrumentar, pe manusi dar deasemenea influenteaza si decizia medicului in momentul in care acesta stabileste nuanta materialului din care se va face lucrarea dentara .

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
Created with Visual Composer