• 10 APR. 16
  • 0
  Beneficiile uimitoare ale laserului pentru sanatatea dintilor tai

  Beneficiile uimitoare ale laserului pentru sanatatea dintilor tai

  Stiai ca laserul este o tehnologie introdusa in tratamentele stomatologice in urma cu 30 de ani?

  Stiai ca utilizarea lui aduce un plus de eficienta, rapiditate si confort spre deosebire de tratamentele clasice?

  Ei bine, iata ca, incepand de azi, poti afla si beneficia si tu de efectele uimitoare ale acestuia:

  1. Laserul ofera posibilitatea de a trata boala parodontala moderata si severa.

  El are capacitatea de a steriliza tesutul gingival, de a dezinfecta pungile parodontale,de a reduce sangerarea si de a stimula vindecarea mai rapida, obtinand astfel rezultate clinice foarte bune.

  2. Laserul are rezultate uimitoare in ceea ce priveste albirea dintilor.

  El este solutia cea mai eficienta si minim invaziva disponibila pe piata. Durata sedintei este mai scurta spre deosebire de metodele conventionale de albire. Astfel, excesul de caldura este evitat, ceea ce inseamna  siguranta si confort pentru pacient.

  3. Laserul stimuleaza vindecarea. Cum?

  – Energia laser are capacitatea de a patrunde profund in tesuturi , stimuland metabolismul celulelor. Celulele( fibroblaste, osteoblaste) se inmultesc cu 150 %

  – Stimuleaza eliberarea de endorfine – asa numite moleculele fericirii, adica acele substante chimice care ne fac sa ne simtim bine

  – Creste functia sistemului imunitar

  – Creste vascularizatia, grabind vindecarea si eliminarea de toxine din zona afectata.

  Este absolut minunat sa poti vedea ce afectiuni sunt tratate prin indreptarea acestei

  ,, baghete magice” catre o rana sau post-operator si sa vezi cu ochiul liber modificarile imediate ale tesutului. Lucrurile au evoluat cu siguranta in medicina traditionala.

  4. Laserul este perfect in terapia durerii deoarece el relaxeaza muschii, elimina spasmele musculare, durerile musculare minore, alina durerile minore provenite de la artrita, entorse sau dureri musculare minore in zona spatelui precum si ale articulatiei temporo-mandibulare.

  Fixr Express Pip Camera_1459111011213

  5. Laserul trateaza dintii sensibili sau hiperestezia dentinara.Pentru multi oameni, sensibilitatea dintilor e un fenomen care le afecteaza mult calitatea vietii, ii impiedica sa se bucure de cele mai marunte lucruri ale vietii. Din fericire, solutia exista.

  6. Laserul trateaza herpesul si leziunile aftoase. Energia laser inactiveaza virusul si il  elimina, indiferent de stadiul in care se afla leziunea.Rezultatul este oprirea evolutiei, retragerea si vindecarea leziunii.

  7. Laserul ofera o rata de succes mai mare a tratamentelor endodontice  datorita sterilizarii mai eficiente a canalelor ( o parte din bacterii se afla in canalele secundare, laterale, acestea fiind mai putin accesibile prin metode traditionale).

  8. Cu ajutorul laserului se indeparteaza tesutul gingival in exces sau se remodeleaza tesutul gingival, fara sangerare, fara durere, cu o vindecare mai rapida decat in tehnica clasica chirurgicala si fara absolut nici un fir de sutura.

  Experienta tratamentelor dentare cu laser va fi una extrem de placuta si cu rezultate extraordinare in ceea ce priveste sanatatea dintilor tai, tocmai datorita acestor beneficii uimitoare.

  Fixr Express Pip Camera_1459111097529

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
Created with Visual Composer